Katrineholms Golf

Aktuellt från damkommittén

2013-09-03

KM 2013

Det blev tyvärr ingen damklass eftersom bara 3 damer anmält sig och man behöver vara 5 anmälda för att få ihop en tävlingsklass. Nästa år hoppas vi på fler intresserade.

I D 60 blev det däremot KM som spelades över 18 hål på lördagen 31 augusti...

Läs mer »
2013-08-13

Stora Damdagen 28 juli lockade 63 spelare

Fjorton gästande damer från andra klubbar förgyllde dagens tävling. Deltagarna var indelade i tre ungefär lika stora klasser som då inte följde de normala gränserna för A- B- och C-klass. Spelet inleddes i varmt kvavt väder och de som spelade på slutet fick lite regndroppar på sig. Tävlingen bjöd på många bra resultat i alla tre klasserna. Både A- och B-klassen vanns på 69 slag netto. Det var slagspel i A, slaggolf i B och poängbogey i C-klassen. C-klassens segrarinna hade 41 p. Prisbordet var välfyllt och det delades även ut ett pris för Närmast hål (hål 12) och pris för Längsta Drive (hål 15) i respektive klass. De som gjort en birdie fick även ett extra Birdie-pris i form av ett litet halssmycke med en fågel.


Samling i skuggan under trädet i väntan på prisutdelningen.

Dagens prisutdelare Ingun Gränsmark (som även vann A-klassen) och Maria Skagerström fick dela ut många fina priser. Stort tack till alla välvilliga sponsorer!

Läs mer »
2013-08-13

Matchspelet damer, går in i semifinaler och final

Försök få semifinalmatcherna spelade så snart som möjligt. Finalerna i A och B bör spelas innan augusti är slut.

Läs mer »

Kontakt
Robert Karlsson
Robert Karlsson
Facebook